Michelle Frankhuizen

Jeugd

Ik ben Michelle Frankhuizen, 22 jaar. Ik woon in (en ben verknocht aan) Amsterdam. Zelfs na 22 jaar wil ik nog steeds niet weg uit Amsterdam.

Mijn ouders, As en Arthur, zijn heel aardig en lief, en ik hoop dat ze dat ook van mij vinden.

Sinds mijn 16e ben ik trotse eigenaar van een brommerrijbewijs en sinds mijn 18e van een autorijbewijs. Nu ben ik bezig om mijn motorrijbewijs A2 te halen. Zodat ik binnenkort lekker door Amsterdam en omstreken kan rijden op een motor.


Studie

Het VWO diploma heb ik in juni 2014 in ontvangst mogen nemen. Het diploma was georiënteerd op natuur en techniek. Een bèta-gericht profiel met ook vakken zoals Frans en tekenen. Dit is allemaal lang geleden.

Tegenwoordig studeer ik informatica aan de Universiteit van Amsterdam. Ik leer in allemaal verschillende talen programmeren (denk aan: Java, C, Python, Haskell) maar ook volg ik vakken als lineaire algebra. Hoe matrices gemaakt worden en zo verder.

Dit maakt mijn studie in combinatie met een onwijs leuke studievereniging (via) super leerzaam en gezellig!


Werk

Ook ben ik barista bij Starbucks. Ik begon bij Schiphol maar heb na zeven maanden besloten te solliciteren bij Starbucks Amstel.

Dit was een juiste keuze, het team is gezellig en heb veel geleerd van iedereen. Inmiddels werk ik al een flink lange tijd bij Starbucks, sinds 2013, en heb ik een vast contract in ontvangst mogen nemen.

Leuk aan deze baan is de mogelijkheid om met iedereen een praatje te houden maar ook oefenen in het perfect maken van de koffie hoort erbij. Een hartje maken op een Latte lukt altijd maar die rosseta's mogen soms wel wat aandacht krijgen.


Vaardigheden

Python90%
Latex90%
HTML80%
CSS75%
PHP65%
Java60%
C45%
JavaScript30%
Haskell10%